Hírek

Nem mindegy

2018-07-17

A hangyák fajtáinak ismerete elkerülhetetlen a sikeres hangyaírtáshoz. Gondolták volna? Nem mindegy, hogy milyen fajhoz tartozik a betolakodó és nem elég annyit megállapítani: Ez hangya lesz!

...

Bővebben

A lakókörnyezet hihiéniája

2018-06-17

A higiéniáról sokat hallunk és olvasunk, de ezt legtöbb esetben a testünkkel vagy közösségi illetve egészségügyi intézményekkel kapcsoljuk össze. 

...

Bővebben

Fertőzések megelőzése

2018-06-10

Az idei esős nyárelő és június a mezőgazdaságnak és kertjeink növényvilágának elengedhetetlenül szükséges és hasznos, ám jelentős mértékben elősegíti lakó, közösségi és ipari ingatlanjainakban a kórokozók elszaporodását és aktiívitását.
 
...

Bővebben

Legyek a levesben

2018-06-03

- Pincér! Légy van a levesemben!
- Ekkora összegbe galamb nem fér bele, Uram.
...

Bővebben

Darázsfészekbe nyúltam?

2018-05-27

Legyőzve minden viszolygásomat és háttérbe szorítva gyerekkori rossz élményeimet, nekiláttam a szűnni nem akaró darázsinvázió felszámolásának. Eddig szakemberre bíztam minden alkalommal  – amikor felbukkantak – az írtást, de annyit hallottam, hogy házilag is lehet, hogy a kíváncsiság tettekre sarkallt.

...

Bővebben

1 2 3  >>

";
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás