Hírek

Házi módszer ágyipoloska-irtásnál, mely működik, de lehetetlen kivitelezni

2017-05-17

A „legkisebb ellenállás” szabálya szerint, ha több módszer is létezik egy adott cél eléréséhez, akkor azt választjuk, amelyik a legkisebb erőkifejtéssel jár. Ezért választják sokan az ágyi poloska irtásánál inkább a házilagos módszereket. Költünk rá, hátha bejön. Nem fog. Vagy mégis? Módszerek, amik működnek, de lehetetlenség kivitelezni.

...

Bővebben

Miért válasszák sokan a házi módszert az ágyipoloska-irtásnál, ha állítólag nem hatásos?

2017-05-15

Ki az, aki rögtön farkast kiált, ha meglát egy rovart, bogarat vagy kukacot a lakásban? Ilyenkor ütünk, vágunk, fújunk, taposunk. És ahelyett, hogy szakmai segítséghez fordulnánk az első pillanattól kezdve, természetesen házi módszerekkel kísérletezgetünk az irtásra vonatkozóan. Miért vannak a házi módszerek kudarca ítélve az ágyi poloskát illetően?

...

Bővebben

A bogár, ami előtt teljesen tanácstalanul áll a konyha közepén

2017-05-10

Nem, ez bizony nem a csótány. Hiszen vele szemben azért egyes intézkedéseket eszünkbe jutna kieszközölni. Egy igen elterjedt élelmiszerkárosítóról van szó, ami ritkán téved a lakásba. De ha ott van, illik tudni, hogy mi a teendő az invázió megelőzése érdekében.

...

Bővebben

Valami kaparászik a falban, de nem az, amire Ön gondol

2017-05-08

Tavaszi, kora nyári napok nyugalmát megzavaró eseménye lehet, ha folyton kaparászás és nyüzsgés hangját hallja otthonában. Hol a fal felől, hol az ablak felől. De olyan is megeshet, hogy a konnektor felől jön a rejtélyes hang. Azonban nem rágcsálókkal akad dolga; valami sokkal különösebbel, de annál hétköznapibbal.

...

Bővebben

Titokzatos fekete bogár, amit lehet Ön is csótánynak vél?

2017-05-04

Hiába a szúnyogháló minden ablakon, mégis találnak belőle reggelente néhány darabot a lakásban - írják sokan a közösségi fórumokon. Egyesek azt hiszik csótány, holott a júniustól „tanyázó” aratóbogár egészen másfajta élőlény. Lehetséges, hogy Önt is ez keseríti meg? Ismerje meg a cserebogárnál is idegesítőbb bogarat.

...

Bővebben

1 2 3  >>

";
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás