Hírek

Mit tegyen, hogy véletlenül se vigyen haza ágyi poloskát a fertőzött munkahelyéről?

2017-04-13

Zsófi egy magyar kórházban dolgozik. Ahol az osztályán ágyi poloska fertőzöttség miatt irtást rendeltek el. Egyetlen gondolat motoszkál már benne egy jó ideje a munkába menet: Hogyan ne hozza haza magával a „kórt”. Mi a teendő megelőzésképpen, ha munkahelye fertőzött?

...

Bővebben

Egy titokzatos faj, ami ellen egyelőre irtószer sincs, mit lehet tenni?

2017-04-11

20 évvel ezelőtt még biztos nem találkozott velük. Nem lehet őket sem irtani, sem megfékezni. Természetes ellenségük sincs. Se rovar, se madár, de még a téli hideg sem. Miközben ezreket őrjítenek meg egész évben. Pár évvel ezelőtt telepedtek be Európába. Azonban nem csak idegesítőek, de úgy tűnik „okosak” is. Hogyan okoznak pl. Önnek plusz költségeket?

...

Bővebben

Vigyázat; van, amelyik darázs csípése mérgezőbb

2017-04-06

Egy férfi besétál az irodaházba, és kissé pánikolva, légzési és nyelési nehézséggel küzdve próbál egyetlen szót kikotyogni: da… Majd ájulva esik össze. A körülötte lévő emberek pedig tanácstalanul állnak. Nem sejtik, hogy darázscsípésre allergiás ember próbált épp segítséget kérni tőlük. Mi történt emberünkkel, és mit kell tudnia a darázscsípésekről? A cikkből megtudja.

...

Bővebben

3 megfontolandó lakásfelújítási ötlet ágyi poloska kapcsán

2017-04-04

A kártevő-fertőzöttség nem izolált, hanem közösségi probléma. Ha ezt nem veszik figyelembe a lakók, akkor könnyen kialakul a pingpongfertőzés a lakások kapcsolódása miatt. Ráadásul vannak olyan lakáselemek, amik kifejezetten paradicsomi létet eredményeznek az ágyi poloskáknak. Mire ügyeljen a lakásfelújításnál?

...

Bővebben

Rágcsálóirtás – miért nem eredményesek gyakran a házi módszerek?

2017-03-30

“Ezt én nem csinálhatom meg házilag, saját kivitelezésben?- szól az örök kérdés barátok közt, fórumokon, családi beszélgetéseken.

Legyen szó lakásfestésről, kertépítésről, vagy éppen az egerek „kifüstöléséről” a pincében.

A házi megoldások olcsóbbak – állítja az örökzöld tévhit. Azonban e gondolkodásmód már nagyon sokakat vezetett felesleges energia-, idő- és pénzpocsékolásba. ...

Bővebben

1 2 3 4 5  >>

";
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás