Hírek

Az enyhe tél kedvez a rágcsálóknak

2018-01-31

Kellemes kirándulóidőből idén télen jutott eddig bőven és a fűtéssel sem kellet sokat foglalkoznunk, ami jó hír. Legalább ennyire örülnek ennek a rágcsálók is, hiszen semmi sem nehezíti meg amúgy is hatékony szaporodásukat.
 
...

Bővebben

Ha a vérünket szívják. Az ágyi poloska az.

2018-01-26

A puszta említésük során is erőt kell magamon vennem, hogy ne engedjek a viszketési ingernek és gondolom sokan vagyunk így ezzel. 

...

Bővebben

Fő Úr, bogár van a levesemben

2018-01-22

A HCCP rendszer jogszabályok által előírja az élelmiszerekkel, italokkal foglalkozó vállalkozásoknak, az évenkénti két alkalommal kötelező rovar és rágcsálóírtást. Ez kiterjed a piacokra, raktárakra, termelő és csomagoló üzemekre, valamint az értéksítő helyekre. Vendéglátó egységek, büfék, boltok is ide tartoznak. Nem haszontalan rendelkezés ez, bár megszervezése sokszor nehézségekbe ütközik vagy zavarhatja a termelést, értékesítést.
 
...

Bővebben

Rágcsálók albérlőként

2018-01-12

Télen a rácsálok is behuzódnak a melegebb helyekre, főleg akkor, ha ott könnyebben hozzájuthatnak az élelemhez is. Mi lenne erre alkalmasabb, mint az emberek otthona és a környezetében található élelmiszerraktárak, gabonatárolók, fészerek, pincék, stb. A rágcsálók beköltözését többnyire akkor vesszük észre, amikor már kellemesen berendezkedtek és kezdik birtokba venni a környezetünket.

...

Bővebben

Házi módszer ágyipoloska-irtásnál, mely működik, de lehetetlen kivitelezni

2017-05-17

A „legkisebb ellenállás” szabálya szerint, ha több módszer is létezik egy adott cél eléréséhez, akkor azt választjuk, amelyik a legkisebb erőkifejtéssel jár. Ezért választják sokan az ágyi poloska irtásánál inkább a házilagos módszereket. Költünk rá, hátha bejön. Nem fog. Vagy mégis? Módszerek, amik működnek, de lehetetlenség kivitelezni.

...

Bővebben

1 2 3 4 5  >>

";
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás