Hírek

Ön is ágyi poloskát hozott haza a nyaralás alkalmával?

2016-08-18

Sok tárgy, apróság jött haza a nyaralásból? Köztük olyan nemkívánatos élőlény is, amire nem számított? Az ágyi poloska „összegyűjtése” a nyaralás alkalmával a szállásokon a leggyakoribb. De vajon kezdhet gyanakodni?

...

Bővebben

Csótányok a társasházban?

2016-08-17

Manapság az ingatlanok eladhatósága érdekében számos lépést meghoznak a lakók. Terítékre kerülnek a korszerű nyílászárók, a beázott tető orvoslása, és a falakat is átfestik. Ügyelnek a társasház küllemének a rendben tartására. A lépcsőház-takarítás is profi takarító személyzet által valósul csak meg.

...

Bővebben

Sokba kerülhet Önnek a kötelező rágcsálóirtás elmulasztása!

2016-08-16

Igényes, kulturált éttermet vezet. A meghozott döntései nap mint nap a több profit érdekében születnek meg. Minden vágya, hogy hosszú sorok kígyózzanak a bejárat előtt, és ezért számos eszközzel próbálja vonzóbbá tenni éttermét.  

...

Bővebben

Rovarcsípések

2016-07-19

Itt a nyár, sokan mennek nyaralni, többen valamelyik külföldi országot választják úti céljuknak. Nem árt felkészülni egy ilyen utazás előtt az adott ország flórájából és faunájából sem. Szúnyog, méh, hangya, poloska, bolha, kullancs bárhol előfordulhat és csípésük bármilyen, akár irreverzibilis folyamatot is elindíthat.

...

Bővebben

Szúnyogirtás – Ránk már nem veszélyes?

2016-07-05

Szinte napi aktualitás így nyáridőn a szúnyogok támadása, az ellenük való védekezés. Teljes kiirtásuk, még ha elvben lehetséges is lenne, ökológiai katasztrófát vonna maga után, hiszen a szúnyogok és azok lárvái az ökoszisztéma szerves részei, ha kivesszük ezt a láncszemet, borul ez egész füzér. A szúnyogokat, a szúnyogcsípést viszont senki nem kedveli, így úgymond társadalmi elvárás azok gyérítése.

...

Bővebben

<<  19 20 21 22

";
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás