Hírek

Tévhit a csótányokról

2016-06-30

Mindenki hallotta már azt a mondást, „tudományos megállapítást”, hogy a csótány túléli az atombombát is, akárcsak a patkány és ők népesítenék be a Földet egy esetleges atomháború után. Az ENSZ egyik kutatócsoportja, mely a radioaktivitás hatásainak vizsgálatával foglalkozik kiderítette, hogy ez a ténymegállapítás finoman szólva is sántít.

...

Bővebben

Megműtenek minket a szúnyogok

2016-06-28

A címben tett állításunk nem légből kapott - hogy stílusosak legyünk - hanem tudományos tényeken alapszik. A kutatóknak végre sikerült megfejteniük azt a folyamatot, ahogyan a szúnyogok a mi kárunkra táplálkoznak.

...

Bővebben

Csókolózó Bogár

2016-04-11

Viszket mindenem, ha csak a bogarakra, vagy rovarokra gondolok. Elképzelhetitek, hogy mennyire írtóztam, amikor a gyilkos poloskáról (Triatominae) hallottam. Angolul úgy nevezik ezt a bogarat, hogy “csokolózó bogár”.

...

Bővebben

Itt a kullancsszezon!

2016-04-09

Itt a kullancsszezon! Sajnos ez a vérszívó nem csak egy kirándulás alkalmával mászhat ránk hanem, akár saját kertünkben is összeszedhetjük. Rengeteg tévhit él az emberekben a kullancsokkal kapcsolatban ezeken szeretnénk változtatni.

A kullancs a fáról esik az emberre?

...

Bővebben

Ágyi Poloska invázió Magyarországon

2016-04-09

Rengetegen ébrednek mostanában arra, hogy reggelente rovarcsípésekkel van tele a testük. Először szúnyogra vagy esetleg bolhára gondolnak, aztán rájönnek hogy ez egyik sem lehet. De vajon milyen rovar táplálkozik éjszakánként belőlünk, van aki ezek után bőrgyógyászhoz fordul aki jóesetben felismeri a jellegzetes csípéseket. Ha viszont rájöttünk, hogy mivel állunk szemben akkor mit is kell tennünk ellene.

...

Bővebben

<<  20 21 22

";
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás