Hírek

Pókírtás avagy a pókhálók csapdájában

2018-03-08

A babona szerint szerencsét hoznak – bár ezt még nem bizonyították brit tudósok – ennek ellenére sok emberben viszolygást és félelmet okoznak. Többségük teljesen ártalmatlan, viszont vannak fajok amelyek csípése kellemetlen és fájdalmas, ezért túlzott elszaporodásukat mindenképpen meg kell előzni.

...

Bővebben

A hívatlan vendég

2018-03-01

Házikedvenceink a leggondosabb bánásmód esetén is felszedhetnek hívatlan vendégeket sétáik, barangolásaik során. Nem, nem a szomszéd lánykutyájára gondolok, hanem egy közutálatnak örvendő betolakodóra. És ez a BOLHA! Magyarországon körülbelül 80 fajtát azonosítottak, de a világon 2000 faj él belőlük. Ezek közül a legismertebbek a macska és a kutyabolhák.
 
...

Bővebben

Az egészségügyi kártevők írtása

2018-02-23

Ezen a héten beletekintünk a rágcsálóírtás törvényi szabályozásának ránkeső részébe, ami segíthet megérteni milyen kötelességeink vannak ezen a területen a törvényhozók szerint. Bár az alábbi sorok nehezen olvashatónak és száraznak tűnhetnek, mégis lényegesnek tartom, hogy tisztában legyünk mindezekkel.
 
...

Bővebben

Rágcsálóirtás és a meterológia esete

2018-02-12

A meteorológiai előrejelzések szerint mínusz 10 fok is lehet február végén és március elején. Hogy jön ez a rágcsálóirtáshoz? Hát úgy, hogy ha a hidegben rejtekhelyet kereső és ott megbújó rágcsálók szaporodását senki sem akadályozza meg, akkor a a jó idő beköszöntével valóságos inváziót képesek indítani az előkerülő és táplálék után kutató rágcsálók.

...

Bővebben

CSÓTÁNY

2018-02-08

Infulenzajárvány van és most szinte mindenki ezzel foglalkozik. A papírzsebkendő és orrcsepp fogyasztás nemzetgazdasági méreteket ölt, de ilyenkor sem tűnnek el maguktól azok a kellemetlen bogarak, amelyek képesek a végletekig felzaklatni a háziasszonyokat. Ezek a csótányok! Tipikusan olyan lények, amelyeknek semmilyen haszna sincs, mintha csupán a mi bosszantásunkra lennének.

 
...

Bővebben

1 2 3 4  >>

";
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás