Hírek

Allergia és a gyomok

2018-05-20

Tudjuk vagy nem, sok problémánkat a környezetünkben tenyésző gyomonövények okozzák. Akár a háztetőkön, járólapot között, nehezen hozzáférhatő helyeken is képesek megtelepedni és elburjánzani, amelyek nem csupán esztétikai szempontból zavaróak, hanem közérzetünket is jelentősen befolyásolhatják.
 
...

Bővebben

Kártevőírtás. Miért ne házilag?

2018-05-13

Gyerekjátéknak tűnik a rágcsálók, bogarak és rovarok írtása, sokan javasolnak is mindenféle házi praktikát, de vajon ezek alkalmasak-e hatékonyan megfékezni és visszaszorítani ekszaporodásukat? A tapasztalat az, hogy nem.

...

Bővebben

Korai nyár és késő tavasz?

2018-05-06

A nyaralók, pihenő vagy horgász házak újranyitásának és takarításának van az ideje és szerencsére elegendő többnapos ünnep áll rendelkezésünkre ebben az évben arra, hogy nekilássunk a feladatnak. 
...

Bővebben

Darázscsípés

2018-04-22

A darazsak írtása szükségszerű! Nem csupán kellemetlen a jelenlétük, hanem kimondottan kártékonyak és veszélyesek is lehetnek.
...

Bővebben

Még egyszer a hangyákról

2018-04-11

Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy miért is írtjuk ezeket az intelligens állatokat lakókörnyezetünkben. Nem szoktam ilyesmin rágódni, de most valahogyan…. .

...

Bővebben

1 2 3 4  >>

";
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás