Hírek

2 perc is elég - amit kötelező ismernie háztulajként a darazsakról

2017-05-03

Ha háztulajdonos, akkor két jelenség biztos, hogy elkerülhetetlen a részéről: a rendszeres fűnyírás, és az állandó rovarharc. Leginkább a darazsak keserítik meg az életét? Kiirtásuk nem fog sikerrel járni, ha nem ismeri őket igazán. „Ismerje meg az ellenséget”, hogy kiirthassa azt.

...

Bővebben

Megszabadítjuk a 3 leggyakoribb kullancstévhittől

2017-04-27

Mellyel többet árt a gyermekeinek is, mintha a legendáktól mentesen készítené fel őket a kullancsszezonra. De mik is ezek pontosan, amiket még szüleink is rosszul tanítottak nekünk?

...

Bővebben

Mivel segítheti Ön a szakembert a sikeres darázsirtás érdekében?

2017-04-26

Megjött a jó idő. És egyértelműen darazsai vannak? Több annál, ami már normálisnak mondható?
Önnek valószínűleg darázsfészekkel akad dolga a közelben. A sikeres kiirtásukhoz elsődlegesen a búvóhelyüket kell megtalálnia. Mi nem csupán darazsakat irtunk, de visszaadjuk Önnek a szabadságát is: élhető otthonát.

...

Bővebben

A patkánygond, amiről már az Origo is cikkezett?

2017-04-20

A szemét nemcsak esztétikailag ronda látvány. És orrfacsaró mivolta csökkenti a komfortérzetünket. Azonban ennél veszélyesebb következményei is lehetnek az elhanyagolt szemétgondnak. Akár társasházak esetében is. Gyöngyösön patkányinvázióhoz vezetett.

...

Bővebben

Miért van itt nálunk a rovar, ami 2013 óta kísérti a magyarokat?

2017-04-18

Az undorító rovar - mellyel gyerekkorunkban nem találkoztunk-, nemcsak a városlakók problémája. Rettenetesen veszélyes mezőgazdasági kártevőkkel állunk szemben. Ami a biotermésekre jelentik a legnagyobb veszélyt. Mindenkit csak az érdekel, hogy miként lehet kiirtani őket. Habár a védekezés ellenük egyelőre csupán fizikai. Jó hír: már kutatások folynak az irtásukra vonatkozóan.

...

Bővebben

1 2 3 4  >>

";
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás