Hírek

Rettegett szituáció: Gábor esete a házba került patkánnyal

2016-10-07

Ősz, telelési ösztön és rágcsáló a lakásban. E forgatókönyv az őszi időszakban egyáltalán nem szokatlan - a családi házak esetében különösen. De mi tévő legyen ilyenkor?

Gábor története is igazolja, hogy a szakember bevonása nem egy alternatíva, ha adott esetben patkányról van szó. Egy „John Wick” szerű hősködés akár komoly fertőzésnek is kitehet minket.

...

Bővebben

Tudta, hogy Ön lehet az egyik legnagyobb akadályozója a szakszerű rágcsálóirtásnak?

2016-10-05

Ők nem ismerik a magántulajdont. És sosem foglalkoznak a köztisztasági előírásokkal. Egy valamit keresnek: élelmet és előnyös életkörülményeket. Ők az egerek, patkányok és különböző rágcsálók. Akadt már velük dolga.

Rágcsálóirtót is hívott már. Nem is egyszer. Így elég szkeptikus a munkájukat illetően. De előfordulhat, hogy nem is a rágcsálóirtók „szakszerűtlen” munkája a ludas az ismételten felszínre kerülő problémának?

...

Bővebben

Egér a raktárban? Nagyobb anyagi veszteséget okozhat Önnek, mint gondolná

2016-09-27

„Felfüggesztette az üzem működését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). A bírság akár több százezer forintos pénzbüntetés is lehet, emellett viselnie kell az üzemnek a megsemmisítés költségeit is.” – még szerencse, hogy nem az Ön üzemét, raktárát érinti e megállapítás?

Nos, e forgatókönyv ma már minden olyan élelmiszerekkel foglalkozó egységnél esélyes lehet, ami félvállról veszi a rendszeres kötelező rágcsálóirtást. De miért veszi ezt a N&Ea...

Bővebben

Igaz, hogy a bolhák az emberre is veszélyt jelentenek?

2016-09-22

Imádjuk őket. Dögönyözni, cirógatni, játszani velük. Orvoshoz is gyakrabban visszük őket, mint saját magunkat. Ezért nyugtalanok leszünk, ha kedvencünk gyanúsan a bundáját vakarja, méghozzá rendszeresen.


Bolhákkal akad dolga. De vajon csak ő van „veszélyben” a bolhainvázió során, vagy akár mi is?

...

Bővebben

Tények és tévhitek a legforradalmibb csótányirtó módszerről

2016-09-20

Ha irtásra kerül sor, az első kérdés általában: Mivel fog járni? Mire lesz ártalmas? És mennyire lesz hatásos?

Az új módszerektől mindig azt várjuk, hogy jobbak, okosabbak lesznek az eddig megoldást kínáló eszközöknél.

Az velük kapcsolatos tudatlanság azonban bizonytalanná teheti Önt. Az árukról nem is beszélve.
Nos, lerántjuk a leplet az egyik legismertebb csótányirtó módszerről: fókuszban a gélezéses technika. Mit kell tudnia róla és miért csalódnak benne...

Bővebben

<<  16 17 18 19 20  >>

";
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!