Hírek

Hogyan kerülhet csótány a tiszta otthonába?

2016-09-15

Nem csak a bogárfóbiásoknak okoz gondot egy csótány megpillantása saját otthonában. A csótányok ráadásul a legrendesebb lakásokat és a „legtisztaságmániásabb” lakókat sem kímélik. Most megtudhatja miért.

...

Bővebben

Ez volna a hatékony patkányirtás titka?

2016-09-13

Egy rágcsálóirtás projekt lehet sikeres és lehet sikertelen is. Az utóbbi esetben Ön kénytelen a problémával továbbra is foglalkozni. Azonban előzetesen időt, energiát és pénzt áldozva, immáron már veszteséggel nekiugorni ismételten a feladatnak. Van, amikor a legolcsóbb irtószer a legdrágább lesz.

De hiszen számos esetben egy rágcsálóirtó cég is „csak” mérget rak ki. Mi volna tehát a hatékony patkányirtás titka?

...

Bővebben

Nem csak undorítóak, de veszélyesek is a különös „lakótársak”, akikkel együtt él

2016-09-08

Tartson velük egy ingyenes utónyaralásra: a saját lakásába. Mit is keresünk itt pontosan?

Többségükkel egyesek együtt élnek, irtásukat pedig nem veszik elég komolyan. A járványügyi szempontból veszélyes rovarok és rágcsálók irtásának elhanyagolása azonban igen veszélyes is lehet.

...

Bővebben

Ezért tart Ön a szakember által kivitelezett hangyairtástól

2016-09-06

Könnyebbnek tűnik egy dobozt leemelni a polcról a hétvégi nagybevásárlás alatt, mint szakembert hívni, és „vállalni az ismeretlent”. Miért tűnik megbízhatóbbnak a boltokban kapható hangyairtó csalétek, miközben nem az?

Mert nem tudjuk, hogy a gyakorlatban mivel jár a szakember által kivitelezett hangyairtás. Tartunk az ismeretlentől. Pedig nincs rá ok. Bebizonyítjuk miért.

...

Bővebben

Ezért nem megy Önnek a hangyairtás házilag

2016-09-01

Ezért nem megy Önnek a hangyairtás házilag

Citromkarika, savanyú uborka, sütőpor vagy levendula. A biztos „hangyaűző recept” hozzávalói. Habár e kipróbált receptek a házi hangyairtásra olykor-olykor meghozzák a várva várt eredményt, vannak hangyairtási praktikák az Interneten, amik kifejezetten veszélyesek vagy teljesen hatástalanok.

De meddig lehet kísérletezgetni házilag, és van-e egyáltalán értelme? Íme, a válaszok szakértői szemmel.

...

Bővebben

<<  17 18 19 20 21  >>

";
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás