Hírek

Miért lehetetlenség az ágyi poloska kiirtása házi módszerekkel?

2016-08-23

Gyanakszik, hogy ágyi poloskával van dolga? Ezért a legszívesebben most rögtön felhányná az ágyat, és „nyomok után kutatna”? Ne tegye! Ezzel csak nagyobb bajt kockáztat.

...

Bővebben

Nyáron sok a darázs, na de a lakásban?

2016-08-19

Péter panelban él a családjával. Erkély nincs. Így jól esik néha kihajolni az ablakon egy kis friss levegőért. Mindaddig, amíg egy szúnyogháló felrakatása elkerülhetetlenné válik, mivel percenként talál be egy darázs a lakásba.

...

Bővebben

Ön is ágyi poloskát hozott haza a nyaralás alkalmával?

2016-08-18

Sok tárgy, apróság jött haza a nyaralásból? Köztük olyan nemkívánatos élőlény is, amire nem számított? Az ágyi poloska „összegyűjtése” a nyaralás alkalmával a szállásokon a leggyakoribb. De vajon kezdhet gyanakodni?

...

Bővebben

Csótányok a társasházban?

2016-08-17

Manapság az ingatlanok eladhatósága érdekében számos lépést meghoznak a lakók. Terítékre kerülnek a korszerű nyílászárók, a beázott tető orvoslása, és a falakat is átfestik. Ügyelnek a társasház küllemének a rendben tartására. A lépcsőház-takarítás is profi takarító személyzet által valósul csak meg.

...

Bővebben

Sokba kerülhet Önnek a kötelező rágcsálóirtás elmulasztása!

2016-08-16

Igényes, kulturált éttermet vezet. A meghozott döntései nap mint nap a több profit érdekében születnek meg. Minden vágya, hogy hosszú sorok kígyózzanak a bejárat előtt, és ezért számos eszközzel próbálja vonzóbbá tenni éttermét.  

...

Bővebben

<<  17 18 19 20 21

";
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás