Hírek

Elhanyagolt telek és utólagos értesülés egy bírságról

2016-08-31

A parlagfűirtás nem önérdek, hanem közérdek. Ezért irtásának elmulasztását lehet és szükséges is jelezni az illetékeseknek. E közérdekű védekezést azonban sokan nem veszik elég komolyan. Az alábbi történet is ezt tanúsítja.

Milyen negatív következményekkel járhat egy mulasztás?

...

Bővebben

Sokkoló látvány és valóra vált rémálom: egy patkány a WC-ben?

2016-08-26

Bizarr egy jelenség. Beszámolt már róla a híradó és számos cikk is. De a National Geographic is bemutatta már, hogy valóban létezik ilyen.

Amikor az ember saját lakásában szembesül azzal, hogy egy patkány kerül be a csatorna felől a WC-csészébe. Tényleg lehetséges, hogy egy patkány egyszer csak felbukkan a WC-ben? Avagy csak mendemonda?

...

Bővebben

Tudja, hogy a parlagfű kérdése hogyan érinti Önt telektulajdonosként?

2016-08-25

Önt nem érinti a parlagfű kérdése. Mivel nem allergiás rá.
Nos, ez a tévhit lesz az, mely több százezres büntetés kifizetésére kötelezheti Önt a jövőben.

Miért is?

...

Bővebben

Miért lehetetlenség az ágyi poloska kiirtása házi módszerekkel?

2016-08-23

Gyanakszik, hogy ágyi poloskával van dolga? Ezért a legszívesebben most rögtön felhányná az ágyat, és „nyomok után kutatna”? Ne tegye! Ezzel csak nagyobb bajt kockáztat.

...

Bővebben

Nyáron sok a darázs, na de a lakásban?

2016-08-19

Péter panelban él a családjával. Erkély nincs. Így jól esik néha kihajolni az ablakon egy kis friss levegőért. Mindaddig, amíg egy szúnyogháló felrakatása elkerülhetetlenné válik, mivel percenként talál be egy darázs a lakásba.

...

Bővebben

<<  18 19 20 21 22

";
Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás