Hírek

A hívatlan vendég

2018-03-01


Házikedvenceink a leggondosabb bánásmód esetén is felszedhetnek hívatlan vendégeket sétáik, barangolásaik során. Nem, nem a szomszéd lánykutyájára gondolok, hanem egy közutálatnak örvendő betolakodóra. És ez a BOLHA! Magyarországon körülbelül 80 fajtát azonosítottak, de a világon 2000 faj él belőlük. Ezek közül a legismertebbek a macska és a kutyabolhák.
 
Épületekben robbanásszerűen képesek elszaporodni, betegségeket, galandférgeket terjesztenek és allergén reakciókat válthatnak ki. Mivel rejtett életmódot folytat, padlórésekben, padlószőnyegekegben, más rejtett zúgokban várja az alkalmat, hogy vérszívó útjára induljon.
 
Az általános tisztaság és a gazdaállatok fertőtlenítése sokat segít megfékezésükben, de teljes kiírtásukat érdemes hozzáértő emberre bízni, aki permetezéssel képes megszabadítani lakókörnyezetünket a rovaroktól. A felületi kezelés kombinált hatóanyagú bolhaírtó szerrel történik, szélsőséges esetekben füstképzéssel léphetünk fel hatékonyan ellenük.
 
Ne szokjon hozzá a kellemetlenségekhez, amelyeket ezek a betolakodók okoznak, keressen fel minket.

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás