Hírek

A lakókörnyezet hihiéniája

2018-06-17


Azonban az egészség megőrzéséhez szükséges tisztaság kialakítása nem lehetséges szűkebb-bővebb lakókörnyezetünk tisztaságának megőrzése nélkül. A legnagyobb igyekezet mellett is előfordulnak olyan körülmények, amelyek  kezelése meghaladhatja lehetőségeinket és képességei két.
Ilyenek a rovar és egyéb kártevők jelenléte.
Nem véletlen, hogy egy egész szakma és iparág fejlődött ki ennek a problémának a kezelésére. Gondolhatnánk: ez a nagyvárosok problémája, hiszen történelemóránkon tanultunk a  - mára már jórészt felszámolt – járványokról, amelyek milliókat érintettek. Nos az, hogy ez mára többnyire történelem, többek között azoknak az elkötelezett kutatóknak és szakembereknek köszönhető, akik ennek szentelték idejük nagyrészét.
Ma egy telefon és hatékony megoldást talál.
Vegye fel szakembereinkkel a kapcsolatot.
 

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás