Hírek

Az enyhe tél kedvez a rágcsálóknak

2018-01-31


Kellemes kirándulóidőből idén télen jutott eddig bőven és a fűtéssel sem kellet sokat foglalkoznunk, ami jó hír. Legalább ennyire örülnek ennek a rágcsálók is, hiszen semmi sem nehezíti meg amúgy is hatékony szaporodásukat.
Ilyenkor érdemes nagyobb gondot fordítani írtásukra. Nem csak a háztartások, hanem a mezőgazdasági létesítmények, raktárak, szárítók is jobban ki vannak téve a rágcsálók kártevésének. Különösen az újonan épített létesítmények esetében szükséges az írtást időben elkezdeni, mert ezeket új szaporodási területnek tekintik az állatok. Persze nem csak a rágcsálóknak kedvez az enyhe tél, hanem minden bosszantó és fertőzésveszélyes “szomszédunknál” is. Megjelenhetnek a patkányok és más kártevők is. Megfontolandó az azonnali beavatkozás. Hívja szakembereinket, akik teljes biztonsággal felismerik a betolakodók jelenlétének jeleit és hatékonyan tudnak beavatkozni az adott területen.
Nem érdemes megvárni, míg elszaporodnak, minél előbb történik az írtás annál eredményesebben a védekezés.

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás