Hírek

Fő Úr, bogár van a levesemben

2018-01-22


A HCCP rendszer jogszabályok által előírja az élelmiszerekkel, italokkal foglalkozó vállalkozásoknak, az évenkénti két alkalommal kötelező rovar és rágcsálóírtást. Ez kiterjed a piacokra, raktárakra, termelő és csomagoló üzemekre, valamint az értéksítő helyekre. Vendéglátó egységek, büfék, boltok is ide tartoznak. Nem haszontalan rendelkezés ez, bár megszervezése sokszor nehézségekbe ütközik vagy zavarhatja a termelést, értékesítést.
 
Mivel a rovarok és rágcsálók nincsenek tekintettel a körülményekre – nem tesznek különbséget természetes és mesterséges élőhelyek között – nekünk kell gondoskodi eltávolításukról.
Munkatársainkkal arra törekszünk, hogy a lehető leggördülékenyebben, fennakadások nélkül tudják ügyfeleink folytatni munkájukat miközben mi megszabadítjuk Önöket a kellemetlen kártevőktől. Természetesen minden ehhez szükséges szakképesítéssel, jogosultsággal és eszközzel rendelkezünk. Az évek alatt megszerzett tapasztalataink érzékennyé tettek minket megrendelőink igényeinek megértésében, ezért megfontoltan és körültekintően járunk el minden esetben. Árkalkulátorunk segítségével előzetesen is felmérheti költségeit valamint telefonon is tud velünk  egyeztetni.

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás