Hírek

CSÓTÁNY

2018-02-08


Infulenzajárvány van és most szinte mindenki ezzel foglalkozik. A papírzsebkendő és orrcsepp fogyasztás nemzetgazdasági méreteket ölt, de ilyenkor sem tűnnek el maguktól azok a kellemetlen bogarak, amelyek képesek a végletekig felzaklatni a háziasszonyokat. Ezek a csótányok! Tipikusan olyan lények, amelyeknek semmilyen haszna sincs, mintha csupán a mi bosszantásunkra lennének.

Három fajtájuk ismert hazánkban. A NÉMET CSÓTÁNY, amely 1,5 centiméter, vöröses barna és az alkalmazkodóképesség bajnoka, így a legelterjedtebb faj a háztartásokban, lakóparkokban, társasházakban. Irtásuk nem okoz különösebb nehézséget a szakemberek számára. KONYHAI CSÓTÁNY, 2-3 centiméterre nőlnek meg, feketésbarnák és nagyon ijesztőek. AMERIKAI CSÓTÁNY, 3,5-4 centiméteresre is képes kifejlődni, vöröses-barna, és tud repülni is. Ez a fajta szerencsére ritka hazánkban, de a vele való találkozást nehezen lehet elfelejteni. Természetesen nem a kinézetük miatt viszolygunk tőlük a legjobban, hanem mert a szemáttárolókból, vizesblokkokból, előkerülve fertőzéseket is terjeszthetnek.
Megbízhatóan kizárólag folyamatos és rendszeres csótányirtással lehet szabadulni tőlük. Permetezéssel szokás íratni, de szakembereink egy forradalmian új és hosszabb távon hatásos módszer, a GÉLEZÉS segítségével is képesek Önt megszabadítani a kártevőktől. Nem csak eseti megbízásokat vállalunk, hanem szerződéses viszonyban is hatékonyan és megnyugtatóan végezzük el a közös helyiségek és a lakások mentesítését.
 

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás