Hírek

Darázscsípés

2018-04-22


A darazsak írtása szükségszerű! Nem csupán kellemetlen a jelenlétük, hanem kimondottan kártékonyak és veszélyesek is lehetnek. 
Nincs olyan élelmiszer, amire ne jelennének meg és ne jelentenének fenyegetést különösen a kisebb gyerekekre. Nehéz őket elkergetni, megkezdik a gyümölcsöket, belemásznak az edények be, poharakba, csípésük fájdalmas és hosszantartó. Nem túloztam, ha időben fellépünk ellenük, megállíthatóak.
Szakembereink képesek felkutatni fészküket és azt maradéktalanul elpusztítani, ugyanis részleges írtásuk nem hoz megoldást. Rendelkezünk megfelelő tapasztalattal és minden eszközzel ahhoz, hogy megszbadítsák ügyfeleinket a betolakodóktól.

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás