Hírek

Darázsfészekbe nyúltam?

2018-05-27


Alaposan felkészültem, füstöltem és rovarírtóztam, ahol a földben voltak, kiásták és betemettem, máshol purhabbal tömítettem. Majdnem egy nap veszedelmes küzdelem után úgy éreztem mindent megtettem és vártam az eredményt. A füsttől valóban odébb mentek mintegy 5-8 métert és ott várták mi lesz. Majd a betemetett, eldugított, elgyömöszölt helyek körül körözve odébb is álltak.
Győzelem! – gondoltam. Ez a kellemes állapot el is tartott vagy két napig, azután a darazsak teljes létszámban visszatértek és felfedezve haditechnológiám gyenge pontjait visszaköltöztek, újabb alkalmas helyeket fejezve fel otthonom körül.
Szakemberek kell bízni, most már biztos. Tudják mikor és hol kell íratni, munkájukkal, szakértelmükkel teljesen és tartósan képesek felszámolni a darázs-kolóniákat megőrizve számunkra a biztosához lakhatást. Ez főként ott elkerülhetetlen, ahol kíváncsi gyerekek keresik a kalandokat a nyári szünetben.
 

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás