Hírek

Fertőzések megelőzése

2018-06-10


Ezek jelenlétét nem könnyű felismerni, sem hatékonyan fellépni ellenük. Fertőzőképességüket hosszú ideig képesek megőrizni és a megfelelő körülmények között kifejlődve veszélyessé válnak az állatok illetve emberek számára. Nem csupán az élelmiszeriparban vagy óvodákban, iskolákban hanem szállodákban és lakóingatlanok tároló és gazdasági épületeiben is megnöveli a párás meleg ezek megjelenésének lehetőségét.
A hatóanyagokat szakembereink leggyakrabban mechanikus porlasztással juttatják a környeztebe, az erre alkalmas berendezésekkel, a megfelelő adagolásban és elosztásban, aminek eredményeként a fertőzések kialakulása illetve elterjedése megakadályozható.
 

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás