Hírek

Ha a vérünket szívják. Az ágyi poloska az.

2018-01-26


A puszta említésük során is erőt kell magamon vennem, hogy ne engedjek a viszketési ingernek és gondolom sokan vagyunk így ezzel. Kellemetlen már maga a tudat is, hogy közvetlen környezetünkben, sőt az ágyunkba is befészkelhetik magukat olyan lények, amelyeket a vérünket vonza. Az ágyi poloska pedig kimondottan szereti az ember társaságát és igyekszik is a közelébe férkőzni. Nappal rejtekhelyeken húzza meg magát, éjjel, álmukban azonban aktív lesz. A vérünket akarja! Szinte bármelyik háztartásban előfordulhat, a sűrűn lakott területeken, városokban pedig állandó a jelenléte. Budapesten az utóbbi tíz évben jelentősen növekedett a jelenlétük.
 
A fenti térkép Budapest jelenlegi fertőzöttségét mutatja. Ha ezekben a kerületekben él, nagy esélye van a fertőzésre. Rendkívül szapora állat. Nem segít a helyzeten a tisztaság és a rendszeres forró vízben történő ágynemű mosás sem, mivel bútorokban, sötét, huzatmentes helyeken rejtőzik, amiből minden lakásban van bőven. A szakemberek gyakorlott szeme és az évek során felgyülemlett tapasztalatai segít felderítésükben.
Hatékony írtásuk szakértelmet és hozzáértés igényel. Amennyiben ránk bízza ezt a feladatot, biztos lehet a sikerben.

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás