Hírek

Ha tavasz, akkor nagytakarítás!

2018-03-15


Most, hogy már ki lehet tárni az ablakokat és ezt meg is tesszük, jöhet a tavaszi nagytakarítás. Ennek a sok munka ellenére mindig kedvező a fogadtatása, hiszen minden felfrissül, új színeket kapnak a falak és átjárja a tiszta levegő a lakások, házak helyiségeit. Ágynemű az ablakokban, a kertes házak fregolijain lengenek a törölközők és beüzemeljük a grilleket is. Előkerülnek a nyári berendezési tárgyak, labdák, kiürül a sufni, a fészer és előkerülnek a szomszédok is.
Egyszóval nekilátunk felkészülni a nyárra.
Mindezekkel együtt, sajnos néhány kellemetlen meglepetés is érhet minket, ha előkerülnek a rágcsálók nyomai vagy felfedezzük a bogarak téli szálláshelyeit. Természetesen az alapos takarítás sokat segíthet valamennyit, de van ahol már csak a szakember tud hatékonyan beavatkozni. Megrendelőink között sokan vannak, akik rendszeresen és megelőzésszerűen is igénybe veszik szolgáltatásainkat, így szinte teljesen visszaszorultak lakókörnyezetükben a “betolakodók”.
A tavasz a felfrissülést időszaka. Élvezzük hát minden percét.

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás