Hírek

Hangyák és mi

2018-04-04


A hangyák hasznos állatok. Leginkább a mesékben szertejük őket szorgalmuk és kitartásuk miatt. Természet filmekben is rácsodálkozunk teherbírásukra, de ha ellepik lakóterünket, kertjeinket, belekóstolnak az ételeinkbe, valami egészen más jut róluk eszünkbe.
A rossz hír az, hogy most van szezonja kirajzásuknak. Nem egyszerű írtásuk, főleg olyan helyen, ahol gyerekek vannak – akik szeretik a hangyákat amúgy – mert veszélyeket rejthetnek számukra a hangyaírtó szerek. A géles (zselés) hangyaírtás lehetővé teszi, hogy célzottan és csak a szükséges felületre kerüljön írtószer, így a gyerekek nem férhetnek hozzá. Nem igényel előkészítést mint a permetezés, nem kell a bútorokat elhuzkodni és az egész házat felforgatni.
Szakembereink rutinosan bánnak a megfelelő eszközökkel, a legkisebb zavart okozva ügyfeleink megszokott életritmusában. Ha ránk bízza a hangyaírtást, nem kell házi praktikákkal küzdenie ezek ellen a - kétség nélkül szimpatikus – behetolókkal akik képesek feldúlni higiéniai és esztétikai elképzeléseinket.

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás