Hírek

Házi módszer ágyipoloska-irtásnál, mely működik, de lehetetlen kivitelezni

2017-05-17


A „legkisebb ellenállás” szabálya szerint, ha több módszer is létezik egy adott cél eléréséhez, akkor azt választjuk, amelyik a legkisebb erőkifejtéssel jár. Ezért választják sokan az ágyi poloska irtásánál inkább a házilagos módszereket. Költünk rá, hátha bejön. Nem fog. Vagy mégis? Módszerek, amik működnek, de lehetetlenség kivitelezni.
 

Először mindenki házilag próbál megszabadulni tőle.
Pedig hatástalanok. Az irtószer milyensége, mennyisége és az általunk kivitelezhető irtási művelet miatt is.
Mégis megpróbálják, mert ezt tűnik olcsóbbnak.

A szabadforgalmú irtószerek között azonban nincs tartós hatású méreg.
Pedig a számos házi praktikán kívül, egy-egy flakon biztos bekerül a bevásárlókocsiba, mert próbálkozni lehet.

 

Házi módszer az ágyipoloska-irtásra, mely mégis működik?

Igen is és nem is.
Ugyanis lehetetlenség kivitelezni.
A poloskairtás házi irtásának egyik valóban bevált módszere: az éheztetés.

 

Azaz hagyja őket éhen halni

Egyes tapasztalatok és megfigyelések alapján azonban akár 6 hónapig könnyedén kibírják vér nélkül is. Így egy esetleges kiköltözéssel sem fogja őket továbbállásra bírni.

Azonban tény, hogy a vizes oldattal kezelhetetlen anyagok esetében - ilyen pl. a könyvek -, a hónapokig történő zsákozásuk a tűző napon pozitív eredményt hozhat. A zárt zsákban az ágyi poloska elpusztul, kimászni nem tud, mint ahogy a zsákot kirágni sem.

Hálószobák , bútorok esetében ilyen jellegű „kedvezőtlen körülményeket”, és hermetikusan elzárt területet még hónapos várakozással párosítva is nehéz létrehozni.

Mint, ahogy azt is, hogy a tűző napon hagyott fekete zsákban keletkező hőfokot érjük el.
Méghozzá odabent.

Közel 50 fokra felhevített lakást ugyanis maximum a Szaharában érhetnénk el. A legnagyobb kánikulában sem kivitelezhető.

Minden elmulasztott nappal csak több ágyi poloska fog élni otthonában. Ezért nem éri meg rossz tanácsokkal, tévhitekkel, hiedelmeken alapuló tanácsokkal kísérletezgetni.


Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás