Hírek

Legyek a levesben

2018-06-03


 
 
Bár ez is egy megoldás, sokan nem tudják, hogy a házilegyek ellen lehet és kell is védekezni. Ezek a rovarok nem csak zavaróak, de fertőzéseket, betegségeket is terjesztenek és ki tudja merre járnak. Otthonunkban, mezőgazdasági épületekben és azok közelében, tömegszállásokon -gyerek és ifjúsági táborokban – az élelmiszeripar és kereskedelem minden területén, vendéglátó-ipari és közétkeztetési egységekben egyaránt szükséges a házilegyek írtása. Jelentősége miat ennek módját és miértjét a jogalkotók szükségesnek látták jogszabályokban is rögzíteni. (Fontosabb jogszabályok gyűjteménye weblapunkon található)
A légymentesítés illetve számuk közegészségügyi ártalmat nem jelentő szinten tartása elsősorban vegyi módszerekkel lehetséges, de néha a biológiai és fizikai beavatkozás is szükséges. Szakembereink rendelkeznek minden olyan tudással, tapasztalattal és technológiával, amellyel akár szabadban akár zárt térben sikeresen léphetnek fel a házilegyek jelenléte és elszaporodása ellen.
A házilegyek eredményes írtása szakértelmet igényel.
 

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás