Hírek

Még egyszer a hangyákról

2018-04-11


Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy miért is írtjuk ezeket az intelligens állatokat lakókörnyezetünkben. Nem szoktam ilyesmin rágódni, de most valahogyan…. . Míg ezen gondolkodtam, a laptop billentyűi között megjelent egy példány. Kis fekete felderítő volt, sietett így a nyomába eredtem. Pár perc múlva megvilágosodott miért is írtom őket. A kis felderítő társai óriási hatékonysággal rágta éppen rommá az egyik szekrényünk sarkát és a körülötte lévő “morzsalékból” arra következtettem, hogy azonnal közbe kell lépnem.
Hogy hogyan?
Szakembereink megtalálják és szakszerűen írtják a betolakodókat. A zselés technológia biztonságos, hatékony és semmilyen előkészületeit nem igényel. Minden maradhat a helyén és mehet tovább az élet.
 

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás