Hírek

Ne nyúljon a darázsfészekbe….

2018-03-22


Ne kezdjen bele sajátkezűleg a darazsak kiírtásába, mert amellett, hogy szinte lehetetlen házilag eljutni a királynőig, csípésük fájdalmas és allergiás rohamokat is előidézhet. Ha 34-35 milliméteres egyedekkel találkozik, mindenképpen hívjon szakembert, mert ezeknek az úgynevezett LÓDARAZSAK-nak a csípése halálos is lehet.
A darazsak szinte mindenhová befészkelik magukat, kertes házak, panelépületek, iskolák, óvodák, kórházak, szállodák és nyaralóhelyek vannak kitéve elszaporodásuknak.Minden esetben el kell pusztítani a teljes darázsfészket. Ha a királynő nem pusztul el, akkor rövid idő alatt újra szemben találjuk magunkat a “csíkos vadászokkal”.
Szakembereink a megfelelő védőfelszereléssel rendelkeznek és a ki tudják választani a leghatékonyabb írtási módszert, mivel felismerik az adott fajt és rendelkeznek a szükséges eszközökkel.
Ne hanyagolják el a darázsírtást, különösen ott, ahol gyerekek is tartózkodnak.

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás