Hírek

Nem mindegy

2018-07-17


Mivel lehet porral, géllel, permettel is hangyát íratni, amire a különböző fajok külömbözően reagálnak, sajnos a legtöbb esetben ez meghaladja ismereteinket és képességeiket. Arról nem is beszélve, hogy a szükséges eszközök beszerzése, tárolása, használata a legtöbb esetben sokkal többe kerül, mint a szakember kihívása és munkája.

Fajtáit: Lóhangya, gyepi hangya, fekete hangya, tolvaj hangya, fáraó hangya és ez a lista nem teljes. A fáraóhangya írtása – például – csak akkor sikeres, ha a királynőhöz juttatják el a mérget. Minden más esetben továbbköltöznek és még jobban kiterjed lakóhelyük.

A házilagos hangyaírtás egyetlen biztos módja, ha felveszi a telefont és szakemberhez fordul segítségért.

 


Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás