Hírek

Pókírtás avagy a pókhálók csapdájában

2018-03-08


A babona szerint szerencsét hoznak – bár ezt még nem bizonyították brit tudósok – ennek ellenére sok emberben viszolygást és félelmet okoznak. Többségük teljesen ártalmatlan, viszont vannak fajok amelyek csípése kellemetlen és fájdalmas, ezért túlzott elszaporodásukat mindenképpen meg kell előzni. A pókhálók állandó jelenléte sem csak esztétikai kérdés, többségünk kimondottan írtózik tőle. Épületen belül és kívül is megjelennek, különösen a reflektorokkal, lámpákkal megvilágított felületeket kedvelik vagy magukat a lámpatesteket. Családiházas környezetekben, nyaralókban, lépcsőházakban és még számos más helyen tapasztalhatóak jelenlétük nyomai, ami miatt gondozattlannak, elhanyagoltnak tűnik az ingatlan.

Van rá megoldás!
Írtásuk épületen belül és kívül is hatékonyan elvégezhető, ami által megelőzhető a folyamatos pókháló képződés és a kellemetlen csípések.

Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás