Hírek

Rágcsálók albérlőként

2018-01-12


Télen a rácsálok is behuzódnak a melegebb helyekre, főleg akkor, ha ott könnyebben hozzájuthatnak az élelemhez is. Mi lenne erre alkalmasabb, mint az emberek otthona és a környezetében található élelmiszerraktárak, gabonatárolók, fészerek, pincék, stb. A rágcsálók beköltözését többnyire akkor vesszük észre, amikor már kellemesen berendezkedtek és kezdik birtokba venni a környezetünket.

Furcsának tűnhet, de nekik is vannak étkezési és lakhatási szokásaik, megszokott útvonalaik, akár csak nekünk. Tudják hol található a számukra megfelelő élelmiszer, kifigyelik a háziállatokat és kerülik őket illetve egy idő után nem félnek túlzottan az emberektől sem. (Ilyenkor találjuk a háziasszonyt a konyha asztal tetején sikoltozva) EGÉR! EGÉR! A legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, hogy várunk, hátha tavasszal kiköltöznek. Nem teszik meg. Ha egyszer elkezdtek szaporodni, akkor maradnak, amíg tehetik.

Nem tesznek különbséget a természetes és a mesterségesen kialakított élőhely között. Minél hamarabb lépünk fel ellenük, annál könyebb hatékonyan íratni őket. Persze próbálkozhatunk mi is házi megoldásokkal és van is hogy ez hoz átmeneti eredményeket, de hatékonyan csak szakemberek képesek kezelni az ilyen helyzeteket. A rágcsálóírtás egy külön szakma. Ahhoz, hogy biztonságosan – a gyerekekre veszélytelenül – legyen elvégezve, hozzáértés és tapasztalat szükséges. Nagyszüleink védekezési módszerei mai lakókörnyezetünkben már nem hatásosak. Sem az építőanyagok, sem az építési technológiák nem hasonlítanak a régiekhez és sok esetben még kedveznek is a rágcsálóknak. Mi ismerjük a rágcsálók lehetséges útvonalait, felismerjük kialakult szokásaikat és hatékonyan tudunk fellépni ellenük. Kérjen segítséget! Ne engedje, hogy otthonát ellepjék a rágcsálók!

Bízza a szakemberre!


Vissza a hírekhez

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk!

Bezárás