Hírek

Egér a raktárban? Nagyobb anyagi veszteséget okozhat Önnek, mint gondolná

Egér a raktárban? Nagyobb anyagi veszteséget okozhat Önnek, mint gondolná

2016-09-27 00:00:00

„Felfüggesztette az üzem működését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). A bírság akár több százezer forintos pénzbüntetés is lehet, emellett viselnie kell az üzemnek a megsemmisítés költségeit is.” – még szerencse, hogy nem az Ön üzemét, raktárát érinti e megállapítás?

Nos, e forgatókönyv ma már minden olyan élelmiszerekkel foglalkozó egységnél esélyes lehet, ami félvállról veszi a rendszeres kötelező rágcsálóirtást. De miért veszi ezt a NÉBIH ennyire szigorúan?

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány