Hírek

Ezért nem jó ötlet rovarirtót hívni mezei poloskákhoz Mezei poloskakór még a mínuszokban is?

Ezért nem jó ötlet rovarirtót hívni mezei poloskákhoz Mezei poloskakór még a mínuszokban is?

2017-01-19 00:00:00

Ön késő este nyugodtan tévézik, és egyszer csak valami hangos zúgással átrepül a szoba egyik végéből a másikba. Már megint van bent egy undorító mezei poloska. 

Mégis hogyan védekezhet ellenük? A kellemetlen igazság az, hogy csakis úgy, ahogy a szúnyogok ellen. A tapasztalatok szerint azonban a mínuszok sem vetnek feltétlen véget nekik.

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány