Hírek

Ezért tart Ön a szakember által kivitelezett hangyairtástól

Ezért tart Ön a szakember által kivitelezett hangyairtástól

2016-09-06 00:00:00

Könnyebbnek tűnik egy dobozt leemelni a polcról a hétvégi nagybevásárlás alatt, mint szakembert hívni, és „vállalni az ismeretlent”. Miért tűnik megbízhatóbbnak a boltokban kapható hangyairtó csalétek, miközben nem az?

Mert nem tudjuk, hogy a gyakorlatban mivel jár a szakember által kivitelezett hangyairtás. Tartunk az ismeretlentől. Pedig nincs rá ok. Bebizonyítjuk miért.

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány