Hírek

Gipszkarton mögött futkározó egerek irtása – kilogikáztuk a megoldást

Gipszkarton mögött futkározó egerek irtása – kilogikáztuk a megoldást

2017-01-03 00:00:00

Egy horrorfilm ehhez képest gyenge felhozatal az idei filmek közül. Amikor napok óta valahol a falban a gipszkarton mögött futkos, kapar egy egér, az éjszaka közepén egészen különös gondolatok jönnek fel Önben.

Nincs mese, cselekedni kell: egér megy, család marad. De ami az egyik helyen működik, nem biztos, hogy máshol is eredményt hoz. Mivel bírja távozásra?

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány