Hírek

Kihagyhatatlan összetevő, amit nem kap meg a pépes patkányméreg mellé a dobozban

Kihagyhatatlan összetevő, amit nem kap meg a pépes patkányméreg mellé a dobozban

2017-01-26 00:00:00

Ön már nem hisz a szakembereknek. Az általuk leginkább ajánlott paraffinos formációk, illatos pépek ugyanis úgy tűnik nem működnek a patkányirtás esetében.

Ön megvette őket, használta őket, a patkányok mégis élnek. A helyzet valóban szerencsétlen. De nem lehet, hogy csupán kihagyott néhány olyan fontos tényezőt, mely kulcsfontosságú e szerek sikeres működéséhez?

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány