Hírek

Kötelező rágcsálóirtás - de mi lesz a vevők véleményével?

Kötelező rágcsálóirtás - de mi lesz a vevők véleményével?

2016-10-20 00:00:00

Az ÁNTSZ rágcsáló-, és rovarirtó papírokat kér. Élelmiszerbolt tulajdonosaként nem érti, hogy miért van ilyesmire szükség, hiszen Önöknél mindig minden rendben van. Sem rovarok, se rágcsálók nem okoztak még gondot az üzletben.

Ám úgy érzi, egy rágcsálóirtás „negatív fényt vethet” az üzletére. A vevők sem tudják, miért van erre szükség. Mi lehet a megoldás?

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány