Hírek

Pingpongfertőzés - a panelban élők legnagyobb ellensége

Pingpongfertőzés - a panelban élők legnagyobb ellensége

2016-12-01 00:00:00

A panelban élők gyakran osztják meg életterüket a három leggyakoribb rémlénnyel. Mennyire könnyű tőlük megszabadulni? Ha szakember segítségével hadakozó lakóközösségről van szó, rendkívül nehéz.

A kártevő-fertőzöttség nem izolált, hanem közösségi probléma. Ha ezt nem vesszük figyelembe, könnyen kialakul a pingpongfertőzés.

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány