Hírek

Rágcsálóirtás – miért nem eredményesek gyakran a házi módszerek?

Rágcsálóirtás – miért nem eredményesek gyakran a házi módszerek?

2017-03-30 00:00:00

“Ezt én nem csinálhatom meg házilag, saját kivitelezésben?- szól az örök kérdés barátok közt, fórumokon, családi beszélgetéseken.

Legyen szó lakásfestésről, kertépítésről, vagy éppen az egerek „kifüstöléséről” a pincében.

A házi megoldások olcsóbbak – állítja az örökzöld tévhit. Azonban e gondolkodásmód már nagyon sokakat vezetett felesleges energia-, idő- és pénzpocsékolásba. Miért ne akarja házilag elvégezni a rágcsálóirtást?

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány