Hírek

Top 5 - amit ne tegyen, ha el akarja kerülni a rágcsálót a jövőben is

Top 5 - amit ne tegyen, ha el akarja kerülni a rágcsálót a jövőben is

2016-11-03 00:00:00

A magántulajdonra és köztisztasági előírásokra fittyet hányó rágcsálók túlzott elszaporodását már nem csak a földeken és a gabonaraktárakban, hanem a városi lakásokban is tapasztalni lehet. Ezt mutatja Zoli története is.

Egy valamit keresnek: élelmet és előnyös életkörülményeket. Éppen ezért a sikeres rágcsálóirtás után is szükséges néhány óvintézkedést megejteni annak érdekében, hogy a rágcsálóprobléma ne kerüljön ismét terítékre. Tanuljon Zoli esetéből.

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány