Hírek

Tudta, hogy Ön lehet az egyik legnagyobb akadályozója a szakszerű rágcsálóirtásnak?

Tudta, hogy Ön lehet az egyik legnagyobb akadályozója a szakszerű rágcsálóirtásnak?

2016-10-05 00:00:00

Ők nem ismerik a magántulajdont. És sosem foglalkoznak a köztisztasági előírásokkal. Egy valamit keresnek: élelmet és előnyös életkörülményeket. Ők az egerek, patkányok és különböző rágcsálók. Akadt már velük dolga.

Rágcsálóirtót is hívott már. Nem is egyszer. Így elég szkeptikus a munkájukat illetően. De előfordulhat, hogy nem is a rágcsálóirtók „szakszerűtlen” munkája a ludas az ismételten felszínre kerülő problémának?

Ha megjelennek az otthonában vagy a környezetében a nemkívánatos kártevők rovarok vagy rágcsálók ezeknek a kiirtását nem bölcs dolog halogatni vagy házilag próbálkozni mivel nagyon szapora élőlényekről van szó és hetek alatt olyan számban képesek elszaporodni, hogy utána a kiirtásuk is sokkal nehezebb és költségesebb feladatot jelent. Ezért cégünk az Irtójóirtás Kft. a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszáll a helyszínre és a megrendelővel egyeztetett módon a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök és módszerek alkalmazásával elvégzi a megrendelt kártevő-mentesítést. Árkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön otthonában mennyibe kerülne professzionális szolgáltatásunk.


Megbízható cég

Irtójóírtás.hu megbízható cég tanúsítvány